La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Homenatge a Màrius Torres en el 77è aniversari de la seva mort

Data de publicació: 29/12/2019

L’Ateneu Popular de Ponent organitza una ofrena floral i la lectura de poemes davant el monument del poeta

CULTURA

Una ofrena floral i la lectura de poemes escollits pels mateixos participants han estat l’eix central de l’homenatge a Màrius Torres en el 77è aniversari de la seva mort. Un acte que ha tingut lloc, a primera hora de la tarda, davant del monument dedicat al poeta en el parc del Canyeret, al qual ha assistit la tinenta d’alcalde Montse Pifarré, en representació de l’Ajuntament de Lleida.

La introducció de l’acte ha estat cura de Meritxell Guimet, mentre Pepa Bosch s’ha encarregat de presentar la vintena de ciutadans que han volgut participar en la lectura dels poemes, que s’ha anat alternant amb petites interpretacions musicals. La darrera lectura ha estat la del poeta Jordi Pàmias, que n’ha dedicat un de propi a Màrius Torres.

El president de l’Ateneu Popular de Ponent, Miquel Àngel Soriano Montagut, entitat organitzadora de l’acte ha acomiadat la trobada i ha agraït la participació dels assistents, després que aquests han dipositat els rams de flors i han escampat pètals de flors davant el monument del poeta.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.