La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

L’Ajuntament convoca la quarta edició dels Premis Horta de Lleida

Data de publicació: 29/12/2019

L’objectiu és guardonar i reconèixer aquelles persones, entitats o iniciatives que treballen o han treballat pel desenvolupament de l’Horta de Lleida, tant des del punt de vista agrari i cultural o qualsevol altre aspecte remarcable

Fins al 8 de gener, es poden presentar les candidatures al Registre General de l’Ajuntament - Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana de la Rambla Ferran, 32

REGIDORIA DE MOBILITAT, VIALITAT, TRÀNSIT I HORTA

La Regidoria de Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Horta de l’Ajuntament de Lleida ha convocat la quarta edició dels Premis Horta de Lleida, uns guardons que tenen l’objectiu guardonar i reconèixer aquelles persones, entitats o iniciatives que treballen o han treballat pel desenvolupament de l’Horta de Lleida, tant des del punt de vista agrari i cultural o qualsevol altre aspecte remarcable.

Els guardons estableixen dues modalitats. D’una banda, un premi al reconeixement de la trajectòria de promoció i desenvolupament de l’Horta de Lleida i, de l’altra, un premi a la innovació en l’activitat agrària a l’Horta. A consideració del jurat, es farà una menció especial a les candidatures de projectes liderats per dones.

Els candidats que poden optar als premis han de ser persones físiques residents a Lleida o fora de la ciutat, institucions, entitats, associacions o empreses que hagin contribuït al desenvolupament i promoció de l’Horta de Lleida.

Poden presentar les candidatures els mateixos candidats o altres persones i entitats, les quals tenen de termini fins al 8 de gener per presentar la seva proposta al Registre General de l’Ajuntament, a l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana, de la Rambla Ferran, 32. La informació i documentació per fer la tramitació està disponible en l’enllaç:

https://tramits.paeria.cat/Ciutadania/DetallTramit.aspx?Cercador=True&IdTramit=1782

El guardó per a cadascuna de les modalitats serà una peça o component artístic relacionat amb el territori de l’Horta de Lleida, elaborat per un artista local. El lliurament dels premis es farà dins dels actes de celebració de la festivitat de Sant Antoni Abat, el 18 de gener de 2020.

El jurat estarà presidit per l’alcalde o la persona en qui delegui i el formaran 9 membres entre les quals hi haurà una persona de rellevància dels mitjans de comunicació, el director/a de l’Escola Tècnica Superior d’Agrònoms de Lleida, una persona de rellevància del món cultural i acadèmic de Lleida, el president/a de l’Associació Recreativa els Pagesos, el regidor de Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Horta de l’Ajuntament de Lleida, el president de la Comissió de l’Horta de la Federació d’Associacions de Veïns de Lleida i els premiats de les convocatòries anterior, per a les dues categories.

En la primera edició d’aquests premis es va reconèixer Joaquim Clop, en la categoria de reconeixement a la trajectòria, i Melmelades i Conserves Blanch SCP, en la dedicada a la Innovació agrària. El 2017, els guardonats van ser la Junta de Regants de l’Horta de Lleida i l’empresa Aromes de Can Rosselló. En la darrera edició, els premis van correspondre a Antoni Chico i Josep Maria Coll. El jurat també va atorgar una menció especial a Anna Aragonès, en la categoria de projectes liderats per dones.  


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.