La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

L’Agrupació Teatral Toar reprèn el cicle d’Els Pastorets a l’Auditori Municipal Enric Granados

Data de publicació: 29/12/2019

Agafa el relleu del grup Talia i precedeix l’actuació de l’AEM-Belles Arts, que tindrà lloc l’1 i 4 de gener al Teatre de l’Escorxador

CULTURA

L’Agrupació Teatral Toar ha continuat amb el cicle de representacions d’Els Pastorets que s’han programat amb motiu de les festes nadalenques a la ciutat, duent l’obra de Lluís Millà a l’Auditori Municipal Enric Granados. En aquesta ocasió, el grup ha comptat amb la col·laboració del Grup Sardanista Montserrat i dels Diables de Lleida, a més de la participació especial del tinent d’alcalde Paco Cerdà.

Cal destacar que a la representació també han assistit els regidors Regina Cairol, Sergio González, Cristina Morón i Xavier Palau.

El Toar ha agafat el relleu del cicle de representacions que va iniciar el 26 de desembre, festivitat de Sant Esteve, el Talia Teatre, que va fer quatre actuacions en el Teatre de l’Escorxador, pe a les quals va comptar amb la col·laboració de l’Esbart Arrels de Lleida i els Grallers del Tasc.

El pròxim dimecres, 1 de gener, a dos quarts de 7 de la tarda, tornaran les representacions d’Els Pastorets al Teatre de l’Escorxador. En aquesta ocasió ho faran de la mà de l’AEM-Belles Arts, que amb la col·laboració de l’Esbart del Sícoris Club tornaran a repetir l’actuació el dissabte, dia 4.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.