La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Cucalòcum arrenca amb força

Data de publicació: 27/12/2019

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo incideix en el vessant cívic i social del Saló de la Infància i la Joventut de Lleida, que ha obert amb cues a diverses activitats

FIRA DE LLEIDA

Cucalòcum i Cucaesport han arrencat aquest matí amb força, registrant la presència de centenars d’infants desitjosos d’“estrenar” la nova edició del parc. Els petits han pogut elegir entre una cinquantena de propostes lúdiques, formatives i esportives. Moltes activitats han registrat fins i tot cues, la qual cosa “demostra que el saló està plenament consolidat i els nens i nenes de Lleida esperen amb il·lusió aquesta cita lúdica”, segons ha afirmat Oriol Oró, director general de Fira de Lleida. Oró ha incidit que l’oferta del parc inclou des d’activitats de lleure i d’exercici físic, a iniciatives culturals i relacionades amb la tradició, accions solidàries i formatives, així com de sensibilització social sobre temes de salut o sostenibilitat. Tall de veu d'Oriol Oró

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha inaugural aquest migdia Cucalòcum i ha destacat que aquest saló és una de les màximes expressions del compromís cívic i social de Fira de Lleida amb la ciutat. El paer en cap ha afegit que propostes socials com el parc de la infància són el complement idoni a les fires de negoci, algunes internacionals, que organitza la Institució firal lleidatana. Tall de veu de Miquel Pueyo. L'acte inaugural ha comptat també amb la presència del tinent d'alcalde Paco Cerdà i dels regidors Ignasi Amor i Marisa Xandri.

La 29a edició de Cucalòcum (Saló de la Infància i la Joventut de Lleida) i la 14a edició de Cucaesport es desenvolupen entre avui divendres i el dia 4 de gener als pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida. El parc té el doble objectiu de posar a disposició dels infants una oferta d’activitats lúdiques, educatives, culturals i de sensibilització durant les vacances de Nadal, i d’afavorir la conciliació de la vida familiar i la vida laboral.

Enguany el parc oferirà noves propostes com ara l’escape room familiar “Podreu salvar al Pitxo?”, que es fa cada dia a les 10.00, 12.00, 16.00 i 18.00 h, o l’activitat “Juguem amb les cigonyes de Lleida”, que fa l’entitat ecologista Ipcena per tal de posar en valor la necessitat de protegir aquestes aus. L’horari de Cucalòcum i Cucaesport va de les 10 a les 14 h i de les 16 a les 20 h. El dia 1 de gener el recinte romandrà tancat. 

El preu de l’entrada és de 4,5 euros (infantil) i 2 euros (adult). Els menors d’1 any no paguen. Hi ha abonaments especials de 5 usos (15 euros per als infants i 7,5 per als adults) i de 10 usos (25 per a nens i nenes i 10 euros per als adults). 


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.