La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Espais inclusius per veure la Cavalcada de Reis a Lleida

Data de publicació: 31/12/2019

Enguany es disposaran tres espais per a persones amb mobilitat reduïda i, com també és habitual, es comptarà amb intèrpret de llengua de signesVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


L’Ajuntament de Lleida habilitarà tres espais inclusius en el recorregut de la Cavalcada de Reis que es destinaran a persones amb cadira de rodes o mobilitat reduïda. La cavalcada, que es fa el diumenge 5 de gener, tindrà aquests tres punts accessibles perquè tothom pugui seguir sense problemes de visibilitat el pas de les carrosses de Ses Majestats els Reis d’Orient.

Els punts, senyalitzats per tanques, estaran situats, en els següents carrers: a la Rambla de Ferran, a l’alçada dels números 33-37; a l’avinguda de Blondel pels números 38-44, i a l’avinguda de Madrid, 32-36, prop de la plaça d’Espanya adossada als edificis.

Com també és habitual, cal destacar que els Reis d’Orient disposaran d’un servei d’intèrpret de llengua de signes a l’hora de fer els parlaments per tal que tota la ciutadania pugui tenir accés als missatges reials. El servei d’Intèrpret de llengua de signes forma part del conjunt d’accions dirigides a afavorir la participació i la inclusió social de les persones amb discapacitat, tan a nivell individual com comunitari, mitjançant la realització de projectes i serveis.

La Paeria mostra el seu compromís per tal d’incorporar els diferents col·lectius que pateixen algun tipus de discapacitat en l’activitat ciutadana.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.