La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

El pop rock dels 80 i 90 sonarà al 6è Mamapop, que s'amplia a 3 concerts

Data de publicació: 25/10/2019

“Más Movida!” és l’espectacle que Mamapop oferirà el 23 i 24 de novembre, a l’Auditori Municipal Enric Granados

El concert solidari destina els beneficis a la investigació del càncer de mama

SALUT PÚBLICA

El Pop Rock dels anys 80 i 90 protagonitzen la 6a edició de Mamapop, el concert solidari contra el càncer de mama, que enguany amplia a tres les sessions musicals per l’èxit assolit fins ara. L’Auditori Municipal Enric Granados acollirà el concert "Más Movida" els dies 23, a les 19 h i les 22, i 24 de novembre, a les 18 h. En aquesta edició hi haurà 6 cantants per interpretar les cançons més conegudes del pop rock català i estatal, que pujaran a escena amb 35 músics de base rock i orquestra simfònica. La iniciativa destina els beneficis del concert a l’IRB-Lleida, per a la investigació del Dr. Serafín Morales de la variant HER2 del càncer de mama, que es detecta en un 20& dels casos en què es diagnostica.

El tinent d’alcalde Paco Cerdà ha valorat el treball d’Adima i de l’IRB-Lleida i ha assenyalat que “és una festa per una bona causa, que enganxa”, com ho demostren els resultats de les edicions celebrades fins ara. El promotor i director artístic de Mamapop, Manel Simon, ha assegurat que és un espectacle únic amb una formació inèdita. De fet, l’ha qualificat com a integrador i que és la suma de “espectacle, suma, qualitat, professionalitat, emoció, solidaritat, entrega i recerca”. El repertori inclourà temes coneguts de grups com Mecano, Los Secretos, Luz Casal, Rosana, Marta Sánchez, Danza Invisible, Loquillo, Duncan Dhu, Els Pets o Sopa de Cabra.

La vicepresidenta de la Diputació de Lleida, Estefania Rufach, ha destacat el compromís del “Mamateam” i el suport aconseguit per la iniciativa. El Dr. Sánchez de la Torre, de l’IRB-Lleida, ha remarcat que gràcies a les diferents edicions d’aquest concert s’han destinat uns 100.000 euros a l’activitat investigadora de l’Institut de Recerca de Biomèdica de Lleida. També han assistit a la presentació del Mamapop la president d’Adima, l’Associació de Dones Intervingudes per càncer de Mama, Digna de Torres; el director tècnic, Alfons Pérez, i el director musical, Josep Maria Brossa, que s’hi estrena i aportarà la seva experiència i un salt qualitatiu al directe.

Les veus dels artistes que participaran en l’espectacle són Mariona Escoda, Toni Gilabert, Laura Roure, Paula Costes i la lleidatana Irene Olivé, que serà la directora de veus, i que va ser corista durant 15 anys de Paloma San Basilio. La sisena és una sorpresa.

L’espectacle, d’altra qualitat escènica i musical, comptarà amb la MamaBanda, amb cordes (violins i violoncels) de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terers de Lleida i una selecció de l’Orquestra Jove del conservatori L’Intèrpret de Lleida.

Mamapop és una iniciativa que suma amb la col·laboració, l’esforç i el treball de diverses empreses i persones. A més, per a la promoció i difusió té una xarxa d’ambaixadors, com el periodista Luis del Olmo, l’escriptora Roser Capdevila, l’ambaixadora d’honor Helena Rakosnik o la cantant lleidatana Lorena Gómez, entre altres.

En cinc edicions, Mamapop ha destinat els seus beneficis íntegres, 100.000 euros, a la recerca i la prevenció: 92.000 euros a la recerca del Dr. Serafín Morales de l’IRB-Lleida; 5.000 euros a ASSANDCA per projectes d’acompanyament i logística de dones al tractament i 2.000 ueros a ADA per projectes de sensibilització i prevenció.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.