La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

INNO4AGRO, ecosistema agroalimentari innovador a la Fira de Sant Miquel

Data de publicació: 26/9/2019

L’estand ofereix una activitat de realitat augmentada en què es visualitzen les darreres novetats tecnològiques aplicades en el sector agroalimentari

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I EMPRENEDORIA

El projecte INNO4AGRO és present a la 65a edició de la Fira de Sant Miquel amb un estand que ofereix una activitat de realitat augmentada en la qual es poden visualitzar les darreres novetats tecnològiques aplicades en l’àmbit del sector agroalimentari. L’Ajuntament de Lleida lidera el projecte en col·laboració amb la Universitat de Lleida, el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida i Turisme de Lleida, juntament amb 10 altres entitats i empreses sòcies del sector. Així, a l’estand s'entrevistaran aquests dies diferents agents clau del projecte i de l'ecosistema.

“INNO4AGRO - un ecosistema innovador per a un sector agroalimentari intel·ligent" és un projecte en el marc de la convocatòria per a la selecció de projectes d'especialització i competitivitat territorial (PECT), emmarcats en la RIS3CAT i en el programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 que compta amb un pressupost total de 3,67 milions d’euros. El projecte posarà al servei de les empreses de Lleida plataformes tecnològiques com són la Planta Pilot de Tecnologia dels Aliments, l’Agrolivinglab, l’Agritech Big Data, el Centre d’eficiència energètica, i una plataforma digital de comercialització de productes turístics.

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, ha visitat l’espai aquest matí, després de la inauguració de la fira. Durant el certamen, Inno4Agro també participarà en diverses jornades tècniques, com ara la d’“Innovació Tecnològica en el Sector Agrícola”, organitzada per CTECNO, i a la Jornada de la Comunitat de Tecnologies de la Producció Agroalimentària, (COTPA), demà divendres. A més, dinamitzarà trobades entre agents del sector agroalimentari.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.