La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

El Mercat de l’Hort a Taula renova el format i es farà els dissabtes al matí

Data de publicació: 30/7/2018

L’alcalde accidental, Rafael Peris, ha assenyalat que el Mercat, amb l’experiència acumulada i adaptant-se a les necessitats dels consumidors, celebrarà el 10è aniversari sumant valor afegit i oferint activitats com tastos, maridatges o demostracions de cuina. La Paeria ha impulsat amb la implicació dels paradistes aquest Mercat, ja consolidat a la ciutat

El Mercat de l’Hort a Taula tornarà l’1 de setembre amb canvi de format i de dia, ja que a partir d’ara es farà els dissabtes al matí a la mateixa ubicació, la plaça de Sant Joan. L’alcalde accidental, Rafael Peris, ha presentat la renovació del mercat amb el president de l’associació que agrupa els paradistes, Albert Porté, que a més coincideix amb la celebració a principis de l’any que ve del 10è aniversari de la iniciativa. El Mercat de l’Horta a Taula ofereix productes de proximitat i s’hi pot trobar formatges, fruits secs, embotits, xocolata, mel, etc.

Peris ha indicat que amb l’experiència acumulada en aquests anys i la voluntat de seguir construint s’ha apostat per renovar el format del mercat, que canvia de dia i es passa als dissabtes al matí, aprofitant l’activitat comercial que té l’eix. L’alcalde accidental ha explicat que fins al desembre es faran diversos sortejos de lots de productes i al Nadal es continuarà fent edició especial. A més, de cara al 10è aniversari s’està tancant un programa d’activitats que aportin valor afegit, com tastos, maridatges o demostracions de cuina. Peris ha assegurat que es tracta d’una iniciativa consolidada a la ciutat, que els usuaris esperen i que valoren positivament. Per això, adaptant-se als hàbits de consum dels compradors i a l’evolució del comerç, es vol seguir oferint productes de proximitat, de qualitat i saludables.

El president de l’Associació de l’Hort a Taula ha destacat el suport de la Paeria per impulsar el comerç de proximitat. Ha afegit que en aquests deu anys s’ha treballat col·laborant per de donar resposta als clients i als paradistes i la pròpia evolució i els canvis socials han portat a aquesta renovació, que espera contribuir a obrir el mercat a més compradors. Entre altres, Porté ha comentat que s’ha notat un increment de turistes que visiten la ciutat i que valoren el producte de proximitat.

El Mercat de l’Horta a Taula és mensual i té lloc a la plaça de Sant Joan. A partir d’ara se celebrarà cada primer dissabte de mes, de les 09 a les 14 h. Es tracta d’un mercat de productes locals, amb dos objectius molt clars: per una banda, oferir un lloc de venda als pagesos i elaboradors lleidatans i, per altra banda, donar a conèixer els productes agraris de les proximitat i sensibilitzar la població sobre els valors de l’agricultura i l’alimentació.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.