La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La consultora tecnològica lleidatana Esofitec inaugura l’ampliació de les seves oficines

Data de publicació: 20/3/2018

L'alcalde ha participat en l'acte, que ha tingut lloc a la seu de l'empresa a l'avinguda Pearson, i ha destacat que "Lleida comença a ser un referent tecnològic, que va molt més enllà del Parc Científic amb empreses per tota la ciutat, com passa a Barcelona amb el districte 22@"

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, juntament amb el Director General de Wolters Kluwer, Josep Aragonés, ha inaugurat aquesta tarda les noves oficines de l'empresa tecnològica Esofitec a la seu de la companyia a Lleida, a l’avinguda Pearson 47.

Ros ha destacat "l'orgull" que suposa per un alcalde veure creixement empresarial a la ciutat i ha assenyalat que "Lleida comença a ser un referent tecnològic", que va molt més enllà del Parc de Gardeny, on ja hi treballen 1.800 persones, amb empreses com Esofitec distribuïdes per tota la ciutat. "Fent un símil amb Barcelona, el districte 22@ no és tot el sector tecnològic de Barcelona, però el sector tecnològic de Barcelona no s'entendria sense el 22@. El mateix passa amb Lleida i el Parc Científic", ha assegurat i ha destacat la importància que en aquest creixement hi tenen també els estudis universitaris i de Formació Professional en aquest àmbit.

L'ampliació de les oficines d'Esofitec, que arriben ara als 220 metres quadrats, està dedicada al departament de suport al client. L’aposta d’aquest nou equipament és la de funcionar sobre un sistema al núvol, omnicanal, amb la documentació totalment digitalitzada i integrada amb els sistemes de gestió empresarial. Segons Manel Caballero, gerent d’Esofitec, “aquest nou sistema i les millores necessàries per la bona gestió i fidelització del client han suposat una inversió de més de 1.600 hores en investigació i desenvolupament de processos interns”.

Ros ha volgut, així, donar suport institucional al creixement de l’empresa, que té una forta aposta per l’expansió territorial a la resta de Catalunya i a l’Aragó.

Esofitec és empresa líder en solucions per a despatx professional i assessoria, amb més del 50% de quota de mercat a Lleida. Nascuda el 1992, sempre ha buscat aportar noves tecnologies als seus clients per ajudar-los a generar nou negoci amb eines que els ajudin a centrar el temps en tasques qualitatives.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.