La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Més de 300 professionals participen en el Congrés de la Societat Espanyola per a l'estudi de l'Obesitat (SEEDO)

Data de publicació: 14/3/2018

La SEEDO ha apostat en l'edició de 2018 pel Palau de Congressos – La Llotja de Lleida

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafel Peris, ha assistit a l’acte inaugural de la 14a edició del congrés de la Societat Espanyola per a l'Estudi de l'Obesidad. Aquesta cita mèdica, de caire itinerant, ha apostat pel palau de congressos – La Llotja de Lleida aquest any 2018. Al capdavant del congrés hi ha els doctors Francisco Tinahones i Josep Vidal, president  de la SEEDO i president del comitè científic del congrés, respectivament.

En el seu parlament, Peris ha explicat les potencialitats de la ciutat de Lleida, amb els elements directament relacionats amb l’activitat del turisme de negocis i congressual i com a marc específic per a les activitats lúdiques i socials que envolten les convencions. En aquest sentit ha posat en valor el patrimoni històric i cultural de la ciutat, en paral·lel a una oferta gastronòmica de nivell.

Des d'avui i fins divendres el congrés de la SEEDO porta a Lleida més de 300 professionals mèdics d’arreu d’Espanya, a l'entorn de la investigació i la divulgació científica sobre l'obesitat.

Amb aquesta convenció La Llotja avança en un mes de plena ocupació d’activitat congressual, jornades i esdeveniments socials i culturals.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.