La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Comissió de la Transparència publicarà el mes que ve els comptes dels grups municipals

Data de publicació: 9/2/2018

Es donarà així compliment a una proposta aprovada en l'anterior reunió

La Comissió de Transparència ha acordat aquest matí el procediment per fer públics els comptes dels grups municipals i la informació que es donarà a conèixer, que podrà consultar-se a la web municipal a partir del mes que ve. Es donarà compliment així a una proposta del grup de Cs que havia estat aprovada en la comissió anterior.

La Comissió, que ha estat presidida per la regidora de Convergència i Unió Carme Culleré, també ha tractat una proposta de resolució del grup de la Crida-CUP per tal de publicar tots els obsequis que reben els regidors. S'ha acordat fer anar el format previst al Codi Ètic de la Femp, que s'aportarà a la pròxima comissió, per tal prendre una decisió al respecte. També s'ha acordat, a proposta de la Crida i el Comú, que compareguin a la Comissió representants de la plataforma Xnet per explicar la seva tasca.

D'altra banda, s'ha rebutjat una proposta del grup de Convergència i Unió que demana fer públiques la relació d'afectats per canvis en el Poum. Tot i així, s'ha acordat demanar un informe al secretari general sobre si aquesta informació podria fer-se pública o entregar-se als regidors.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.