La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Paeria participa al plenari de la “Red Innpulso”, que agrupa a ciutats reconegudes pel seu compromís amb la ciència i la innovació

Data de publicació: 5/2/2018

L’Ajuntament de Lleida forma part de la xarxa des de l’any 2012, quan el ministeri d’Economia li va concedir l’acreditació com a “Ciudad de la Ciencia y la Innovación”

L'assemblea es celebra a la ciutat basca d’Ermua aquest dimecresVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


L’Ajuntament de Lleida participa aquest dimecres 7 de febrer a la localitat d’Ermua (Biscaia) al plenari de la “Red Innpulso”, la xarxa que agrupa els municipis acreditats com “Ciudades de la Ciencia y la Innovación”. La Paeria va ser reconeguda amb aquest títol, que atorga el Ministeri d’Economia, Industria i Competitivitat, l’any 2012 i va renovar l’acreditació el 2015.

El títol de “Ciudad de la Ciencia y la Innovación” té com a objectiu reconèixer les ciutats líders en la creació d’avantatges competitives gràcies a la conjunció del capital intel·lectual i del coneixement dels seus recursos humans amb avançades infraestructures locals de fort component científic, tecnològic i innovador. A més, reconeix el compromís de la ciutat amb la I+D+I i la seva contribució des de l’àmbit local al canvi del model productiu.

Juntament amb aquesta distinció, el Ministeri ha posat en marxa la “Red Innpulso”, que és la Xarxa de Ciutats de la Ciència i la Innovació i funciona com a fòrum de trobada dels ajuntaments distingits que permet definir i avançar en polítiques locals innovadores.

Les distincions de “Ciudades de la Ciencia y la Innovación” es lliuren per categories, en funció del nombre d’habitants: a ciutats de fins a 20.000 hab., d’entre 20.001 i 100.000 hab. i de més de 100.000 habitants, en la qual s’inclou Lleida.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.