La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

El GDG Lleida organitza el Devfest, un esdeveniment de tecnologies Google per a joves preuniversitaris

Data de publicació: 22/11/2017

Tindrà lloc al Parc Científic de Lleida el dia 9 de desembre

PARC CIENTÍFICVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


El Google Developer Group (GDG) Lleida organitza la 4a edició del Devfest Lleida, un esdeveniment de tecnologies Google que tindrà lloc el 9 de desembre, a partir de les 9 h, a l’edifici CeDiCo del Parc Científic. El Google Devfest High School Developers Parade Lleida 2017 s’adreça especialment als joves preuniversitaris de Formació Professional i Batxillerat, tot i que està obert a tothom que vulgui actualitzar els seus coneixements tecnològics

El dia 9 es desenvoluparà una jornada doble. Al matí, se celebraran xarrades de diverses tecnologies com el Cloud, l’Internet de les Coses, els Assistents Personals, la presentació del nou programa de Google Code-in (concurs internacional per a estudiants preuniversitaris de Google) i la Realitat Virtual. L'empresa VT-LAB, de Madrid, presentarà l'ús d'aquests sistemes a la construcció i l’enginyeria, i l'empresa Exovite, de Saragossa, mostrarà la seva aplicació de realitat augmentada per a operacions quirúrgiques.

Per la tarda, se celebrarà un codelab d’Actions on Google en una sessió de dues hores. Els participants en aquesta classe pràctica aprendran a programar els nous assistents personals de Google.

L'entrada a la Devefest serà gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a gdglleida.com. Els assistents tindran esmorçar i dinar gratuïts. L’organització distribuirà més de 100 regals de Google entre els participants.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.