La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

El gabinet d'arquitectes Mecanoo farà el projecte del teatre-palau de congressos

Data de publicació: 11/3/2005

El jurat, unànimement, ha proposat aquest avantprojecte que el Consell d'Administració ha aprovat amb una abstenció


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:


Els arquitectes Francine Houben i Michel Tombal, integrants del gabinet holandès Mecanoo, seran els encarregats de realitzar el projecte de la Llotja de Lleida (teatre-palau de congressos) que s'edificarà al costat de Mercolleida. El jurat presidit per l'alcalde Àngel Ros ha fet públic el seu veredicte unànime que el Consell d'Administració ha aprovat amb una única abstenció. El paer en cap ha elogiat el nivell dels treballs presentats pels set equips convidats a aquest concurs internacional.

El tret més significatiu de l'avantprojecte és l'edifici central alçat, cobert amb vegetació, que aprofita l'espai inferior i el de la coberta com a zones públiques. El jurat ha destacat, a més de la qualitat i l'originaltat, el bon plantejament econòmic de la proposta, que té un pressupost de 24 milions d'euros.

Els arquitectes tenen un un termini de cinc mesos i mig per redactar el projecte, a partir del tràmit de la signatura del contracte, que tindrà lloc després de Setmana Santa.

<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.