La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Dia Internacional dels Drons al Magical Media

Data de publicació: 6/5/2017

El tinent d’alcalde Rafael Peris assenyala la importància que té Lleida i el Parc Científic en el desenvolupament d’aquest sector

PARC CIENTÍFIC

L’associació Lleida Drone ha celebrat aquest matí la tercera edició del Dia Internacional dels Drons al Magical Media, una iniciativa en què ha comptat amb la col·laboració del Parc Científic i Tecnològic de Lleida i que ha comptat amb la presència del tinent d’alcalde.

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, el Comerç, el Turisme, l’Ocupació i l’Emprenedoria, Rafael Peris, ha saludat els visitants i expositors de la trobada i ha destacat l’important desenvolupament del sector dels drons, a la ciutat de Lleida, mercès al Parc Científic i a les empreses en ell ubicades, alhora que ha assenyalat les enormes possibilitats que aquesta indústria té encara per recórrer en un sector tan cabdal per Lleida com és l’agricultura. Tall de veu R. Peris.

Enguany, els assistents al Dia Internacional dels Drons han pogut gaudir d’un simulador de vols. Una segona novetat d’aquesta edició ha estat la possibilitat de presentar un projecte de manera espontània durant 15 minuts, a la zona Speaker’s Corner. A més, Lleida Drone ha col·locat al Magical una xarxa de 4.500 metres cúbics per a les exhibicions de vols de drons.

Per altra part, els estudiants de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida, becats pel programa Google Summer of Code, han presentat públicament els seus projectes elaborats al Lleida Drone Lab i el Liquid Galaxy Lab del Parc Científic.

Lleida és l’única ciutat del sud d’Europa que s’afegeix a aquest esdeveniment internacional, que celebren 150 països per difondre la tecnologia dels drons.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.