La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

65 candidatures opten als Premis de Turisme i Comerç Ciutat de Lleida 2017, més del doble que l’any passat

Data de publicació: 28/3/2017

Les persones i entitats guanyadores de cada categoria es coneixeran el proper dilluns, dia 3 d’abril, en l’acte de lliurament que es farà al Palau de Congressos – La Llotja. Aquest dimarts durant tot el dia se celebra la reunió del jurat, presidit pel tinent d'alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris

Un total de 65 candidatures presentades per diferents entitats es diputen, aquest any, les diferents categories dels Premis de Turisme i Comerç Ciutat de Lleida que es faran públics el proper dilluns 3 d’abril en un acte que es durà a terme a partir de les 9 de la nit al Palau de Congressos – La Llotja.

Aquest any 2017, els premis reconeixeran diferents modalitats repartides en 3 categories troncals: en primer lloc, les persones, en tant que professionals, han marcat la diferència; en segon lloc, els establiments i la seva capacitat d’acció com a pols de dinamització. I, en tercer lloc, les entitats rellevants dels sectors turístic i comercial de Lleida.

La reunió del jurat, que se celebra avui, determinarà quin seran les persones i establiments mereixedors de cadascun dels reconeixements. En aquesta edició, el jurat, presidit pel tinent d’alcalde Rafel Peris, està format per José Manuel Alonso, de la càtedra d’emprenedoria i professor del Departament d’Administració d’Empreses de la Universitat de Lleida; Blanca Siurana, de l’àrea de comerç i turisme de la Cambra de Comerç de Lleida; Adela Rubio, cap de secció de Comerç i Turisme dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya; Marta Pallarès, directora Escola Municipal d’Art Leandre Cristòfol; Montse Macià, directora de l’IEI i professora associada del grau Turisme de la UdL; Eva Martí, del grau de Turisme de la UdL, i Josep Maria Rubio, president de la Federació Espanyola d’Hostaleria i Restauració.

El tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Rafel Peris, com a president del jurat, ha volgut posar de manifest  la importància del gran èxit de convocatòria d’aquesta edició dels premis i ha insistit en què els Premis de Turisme i Comerç Ciutat de Lleida són “la rúbrica de l’esforç d’aquest dos sectors per tal de mantenir nivells de qualitat i professionalitat adaptats a les exigències dels consumidors del segle XXI”. En aquest sentit, els premis “posen noms i cognoms a  l’excel·lència i l’empenta d’aquests sectors com a puntals de la nostra economia, motors d’ocupació i elements fonamental de projecció exterior”, ha dit Peris.

Les persones o entitats guanyadores de cada premi seran reconeguts mitjançant un diploma per a cada categoria premiada sobre la base comuna de l’Ajuntament de Lleida a través de la Regidoria de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.