La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Festa Familiar Solidària de l’Associació Antisida de Lleida a la plaça Paeria

Data de publicació: 11/3/2017

Sorteig de premis, pinta-cares, globus per tothom i xocolatada popular

L’Associació Antisida de Lleida ha dut a terme aquesta tarda una festa familiar solidària a la plaça Paeria, on els menuts que han volgut participar ho han pogut fer en els tallers d’argila màgica o en el d’elaboració de xapes, a més de participar en sorteig de premis, poder-se pintar la cara i berenar amb xocolatada popular.

La festa també ha comptat amb la participació de Lo Pallasso Didí. Ha estat una gran oportunitat per divertir-se en família.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.