La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

L’Ajuntament posa en marxa aquest gener les escoles municipals d’Escalada i BTT

Data de publicació: 6/1/2017

Formen part de la programació del Departament d’Esports per al curs 2016/2017

El Departament d’Esports de l’Ajuntament de Lleida posa en marxa aquest mes de gener les escoles municipals específiques de BTT i Escalada, seguint amb la programació dissenyada pel curs 2016/2017.

La primera que començarà les activitats específiques serà la d’escalada. Tots els dilluns, des del 9 de gener fins al 29 de maig, de 6 de la tarda a 2/4 de vuit del vespre, dos tècnics d’Esports de l’Ajuntament –Eduard Montalà i Marcel Riba-, en col·laboració amb el Centre Excursionista de Lleida, impartiran els coneixements a la Sala Boulder dels Camps Elisis i als rocòdroms Keshap Gurung i Pardinyes. Aquesta proposta està pensada per a un màxim de 15 nens i nenes, de 8 a 14 anys.

L’Escola Municipal de BTT es desenvoluparà tots els dissabtes, des del 14 de gener fins al 27 de maig, de les 10 del matí a les 12 del migdia, al Bike Parc de Gardeny i estarà a càrrec dels tècnics Albert Pous, Mario Arroyo i Ruben Fabra. És una activitat pensada per a un total de 30 nens i nenes, de 8 a 14 anys.

Les escoles municipals específiques tenen com a objectiu afavorir l’ aprenentatge i millora de diferents d’esports que són difícils d’encabir en les instal·lacions escolars per les particularitats tècniques de cadascun d’ells. Compten generalment amb la col·laboració d’un Club de la ciutat que dóna suport i continuïtat a les activitats.

Les escoles programades per a aquest curs que va del 10 d’octubre fins al 22 de juny són: Atletisme, gimnàstica artística, natació, ciclisme de muntanya “BTT”, escacs, escalada, esport adaptat “hoquei/eslàlom en cadira de rodes”, activitat física adaptada, piragüisme, rugbi, tennis, tir amb arc i triatló.

El preu de les escoles és de 38.50 € el curs i teniu més informació sobre les mateixes i les inscripcions en aquest enllaç.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.