La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Tornen els Pastorets a l’Escorxador de la mà del Talia Teatre

Data de publicació: 31/12/2016

Quatre representacions consecutives, des de l’1 de gener fins al pròxim dimecres

La companyia Talia Teatre reprèn aquest diumenge, 1 de gener, al teatre municipal de l’Escorxador, el cicle de representacions d’Els Pastorets, a la ciutat de Lleida, que va iniciar el passat dia 18 de desembre, l’AEM-Belles Arts, i que van continuar de la mà del TOAR.

El Talia realitzarà quatre representacions de la versió d’Els Pastorets de Lluís Millà en dies successius, des de demà fins al dimecres, 4 de gener, a les 6 de la tarda, a la Sala 1 de l’Escorxador. Sota la direcció d’Alejandro Rosselló, els pastors Borrego i Carquinyoli ens explicaran la història més arrelada de la tradició catalana, teatral i nadalenca.

La companyia AEM Belles Arts Teatre va ser la primera a obrir el cicle d’Els Pastorets amb dues representacions, el 18 i el 26 de desembre, també a l’Escorxador. El testimoni el va agafar el grup teatral TOAR, que en tres escenaris diferents –Auditori, Església del Carme i Residència Adesma, al convent dels Franciscans- han estat representant la mateixa versió de Lluís Millà, des del 28 de desembre, fins ahir.

Les representacions del Talia Teatre incorporen a l’espectacle la interpretació en llengua de signes.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.