La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

El Camarlenc inicia la ruta per recollir les cartes dels infants de Lleida per als Reis Mags

Data de publicació: 30/12/2016

El patge reial ha visitat aquesta tarda les Associacions de Veïns de Butsènit, Institut-Sant Ignasi, Escorxador, Montcada i Balàfia

El Camarlenc ha iniciat aquest divendres la seva ruta per recollir les cartes que els infants de Lleida han escrit al Ses Majestats els Reis d’Orient. El patge reial ha visitat aquesta tarda les Associacions de Veïns de Butsènit, Institut-Sant Ignasi, Escorxador i ha finalitzat al casal social de Balàfia. Els nens i les nenes han esperat amb ganes l’arribada del Camarlenc per trametre-li la seva carta i els desitjos per al nou any.

Demà, dissabte, 31 de desembre, el patge reial arribarà, a les 10.30 h, al local veïnal de Llívia i, a les 11, ho farà al del Secà de Sant Pere. La jornada de visites la finalitzarà a les 12 del migdia, al Centre Cívic de Raimat.

Dilluns, 2 de gener, el Gran Camarlenc visitarà l’AV Pius XII-Germanor (16 h), l’AV Mariola (16.45 h), l’AV Pardinyes (17.30 h), l’Associació de Comerciants Zona Alta-Ricard Viñes (18.30 h) i l’AV Camp d’Esports (19.30 h). Dimarts, 3 de gener, el patge reial visitarà el Parc Infantil Cucalòcum, a les 11 del matí. Tot seguit, reprendrà el seu recorregut ciutadà per la Biblioteca Pública de Lleida (12 h); l’AV Universitat (15.30 h), l’AV Ereta-AV Cavallers (16 h), l’Associació de Comerciants del carrer del Carme (17 h), L’Eix Comercial –plaça de la Sal i Sant Joan- (17.30), el Col·lectiu Cultural de Cappont i l’Associació de Comerciants del mateix barri (17.45), l’AV Cappont (18.30) i l’AV Jaume I (19.30 h).

El darrer dia de la ruta, el Gran Camarlenc visitarà els veïns de Torres de Sanui (15.30 h), l’AV Caparrella (16 h), l’AV Magraners (17 h), l’AV La Bordeta (17.45 h), l’Eix Comercial –carrers Alcalde Costa, Sant Antoni i Major- (18.30 h) i finalitzarà amb la recepció al Palau de la Paeria (19 h).


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.