La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Els rellotges públics de Lleida, a punt per a la Nit de Cap d’Any

Data de publicació: 30/12/2016

Lleida donarà la benvinguda al 2017 amb les dotze campanades de la Seu Vella i del Teatre Municipal de l’Escorxador

FESTES

Els rellotges públics de Lleida donaran la benvinguda al 2017 amb el so de les tradicionals 12 campanades. Com ja han fet en altres ocasions, els rellotges de la Seu Vella i del Teatre de l’Escorxador acomiadaran l’any i anunciaran als lleidatans i les lleidatanes l’arribada del nou.

El rellotge de l’Escorxador, un altre dels històrics de la ciutat, s’ha revisat com cada any perquè pugui marcar les hores a mitjanit. Aquest rellotge, que data del 1900, és el que dóna nom a l’Escola Bressol, que està al mateix edifici modernista que el teatre municipal.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.