La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

El Balàfia Vòlei es vesteix de gala per presentar els seus 10 equips

Data de publicació: 15/10/2016

Històrica temporada de l'equip lleidatà amb un número rècord de jugadors i jugadores, un total de 114

L'equip de 1a Nacional debuta al Juanjo Garra amb una gran victòria davant de l'Ítaca Manresa

ESPORTS

El Balàfia Vòlei s'ha vestit de gala aquesta tarda per fer la presentació dels seus equips per a la temporada 2016-2017. I és que aquesta és una temporada històrica per a l'equip lleidatà que aconsegueix un número rècord d'equips i jugadores i jugadores. Avui, el Balàfia Vòlei ha viscut una fita important ja que s'ha presentat davant de la seva afició amb moltes novetats i un creixement important de jugadors i jugadores, després de posar en marxa la secció femenina però també amb l'augment de l'àrea masculina. En total, aquesta temporada hi ha 10 equips: 5 masculins, 4 femenins i l'escola de vòlei que és mixta amb un total de 114 jugadors/es, una xifra que suposa gairebé el doble respecte la temporada passada.

A la presentació han assistit la tinent d'alcalde i regidora d'Esports, Montse Parra; acompanyada de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol i vicepresidenta de la Federació Española de Voleibol, Maribel Zamora; el representant territorial de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, Joan Segura, i el director esportiu del Balàfia Vòlei, Mario Martínez. Així mateix, també han acompanyat al club en aquesta presentació la regidora de l'Ajuntament de Lleida, Rosa M. Salmerón; el president del consell esportiu del Segrià, Josep Ramon Vidal, i el president de l'Associació de Veïns de Balàfia, Toni Baró.

La presentació de tots els equips del Balàfia Vòlei ha donat pas al debut de l'equip de 1a Nacional del Balàfia Vòlei, que s'ha estrenat al Juanjo Garra amb una gran victòria per 3-0 davant de l'Ítaca Manresa, un dels rivals més assequibles d'aquesta categoria. L'entrenador dels lleidatans, Jordi Martínez, ha destacat el gran joc que han desplegat avui els seus jugadors dominant totes les fases del partit i, sobretot, mantenint la calma en el primer i tercer set que han estat molt igualats. "Sens dubte, ha posat de relleu Martínez, davant de la nostra afició ens sentim molt forts i amb l'aspecte que tenia avui el pavelló ens hem crescut i hem pogut superar els moments difícils en el marcador".


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.