La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Presentació de l’Avanç del POUM a les persones i entitats de l’Horta de Lleida

Data de publicació: 4/5/2016

La reunió tindrà lloc el proper 17 de maig, a les 19 hores, al local social de l’Associació de Veïns de la Partida Copa d’Or i Sot de FontanetVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


L’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria d’Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat, ha convocat una reunió per presentar l’Avanç del POUM a totes les persones i entitats de l’Horta de Lleida. La presentació tindrà lloc el proper 17 de maig, a les 19 hores, al local social de l’Associació de Veïns de la Partida Copa d’Or i Sot de Fontanet. Inicialment la reunió estava prevista per demà, però per motius de força major s’ha hagut de posposar.

La proposta del desplegament urbanístic de la ciutat en l’horitzó 2015-30 focalitza l’atenció en el desenvolupament de la capitalitat de Lleida i aposta per la cohesió urbanística de la ciutat amb noves actuacions adreçades a millorar les rondes i dibuixar una Lleida més verda, utilitzant els elements naturals de la ciutat i potenciant el paper del riu com a eix vertebrador.

L’Avanç del Pla també posa el focus en la millor encardinació de l’entorn agrícola i el nucli urbà i en aquest sentit crea una nova qualificació urbanística del sòl, l’entorn agrícola, que ha de tenir un ús preferent agrícola i ramader i pretén la potenciació de l’economia i la producció primària. La seva proximitat al sòl urbà li confereix un elevat valor afegit en usos agraris de proximitat i usos complementaris de caràcter ambiental, educatiu i de lleure de la població.

Més informació al web poumlleida.paeria.cat 


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.