La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

L’Ajuntament de Lleida apropa la Unió Europea als Centres d’Ensenyament

Data de publicació: 3/11/2015

Per mitjà del projecte “Europa a l’Abast” que coordina l’Europe Direct Lleida

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria, Rafel Peris, ha visitat saludat aquest matí els alumnes de l’IES Maria Rúbies que participen en el projecte “Europa a l’Abast” que   impulsa i coordina l’Ajunament de Lleida a través d’Europe Direct Lleida.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, que se suma a altres que té en marxa Europe Direct és que els alumnes d’ensenyament secundari, batxillerat i cicles formatius dels centres d’ensenyament de Lleida puguin comprendre la importància de la Unió Europea en l’actualitat i com afecta en el nostre dia a dia. Conèixer la història de la UE, les seves institucions i competències, “Què significa ser europeu i les oportunitats que ofereix Europa per millorar l’aprenentatge de llengües, són elements essencials per al desenvolupament formatiu dels joves.

A més, els estudiants que es troben més a prop de l’accés al mercat de treball podran conèixer les eines de mobilitat que permeten desenvolupar pràctiques formatives i laborals internacionals”, ha destacat el tinent d’alcalde Rafel Peris.

Aquestes sessions, organitzades a petició dels propis centres d’ensenyament, a través del Programa Educació a l’Abast que l’Ajuntament de Lleida posa a disposició dels professionals de l’ensenyament a Lleida, formen part del programa treball del centre Europe Direct de Lleida que compta amb el suport de la Comissió Europea. Al llarg del mes de novembre, les sessions es desenvoluparan als Instituts d’Ensenyament Secundari, Maria Rúbies, Ronda, Josep Lladonosa i Joan Oró. Les sessions es realitzaran al llarg de tot el curs escolar 2015-2016.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.