La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Paeria millora la mobilitat i incrementa la seguretat vial en sis centres educatius de Lleida

Data de publicació: 1/6/2015

Amb l’objectiu de potenciar els entorns escolars segurs a la ciutat

La Paeria ha iniciat les obres per millorar la mobilitat en diferents centres educatius de Lleida dels barris de Cappont, Mariola, Pardinyes, Instituts i la Bordeta amb l’objectiu d’incrementar la seguretat vial i potenciar els entorns escolars segurs a la ciutat.

L’entorn de l’Escola Magí Morera de la Mariola es millorarà la setmana vinent amb l’arranjament d’un pas elevat al Passeig Onze de Setembre amb Carrer Mart.

La seguretat vial a l’entorn de l’Escola La Mitjana al barri de Pardinyes s’incrementarà amb un pas elevat al Carrer Tarragona amb Xavier Puig i Andreu, que estarà finalitzat durant la setmana vinent.

A la Bordeta es millorarà l’accés a l’Escola Enric Farreny i l’Escola Parc de l’Aigua amb la construcció divendres d’un pas elevat a l’Avinguda Flix amb Mollerussa.

L’actuació al voltant de l’Escola Francesco Tonucci de Cappont, que ja ha finalitzat, ha consistit en la formació de toperes al Carrer Agustins amb Carrer Doctor Trueta, Carrer Cronista Muntaner amb Agustins, Carrer Riu Llobregat amb Cronista Muntaner i Carrer Josep Carner amb Vilaller. Aquest divendres també es formarà un pas elevat al Carrer Agustins amb Carrer Cronista Muntaner.

Finalment també està previst l’arranjament d’un altre pas elevat al Carrer Ton Sirera, al costat de l’Institut Màrius Torres, al barri dels Instituts.

El pressupost total de l’actuació és de 60.485,84 euros.

 


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.