La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

L’olotí Adrià Moreno guanya la 57 Volta Ciclista a Lleida

Data de publicació: 14/6/2014

La recuperada prova, amb sortida i arribada a la Llotja, ha comptat amb 77 participants

ESPORTS

El ciclista olotí Adrià Moreno ha estat el guanyador de la 57a Volta Ciclista a Lleida. El regidor d’Esports, Txema Alonso, ha estat l’encarregat de lliurar-li el trofeu de la prova, que ha tingut l’arribada i la sortida a la Llotja. Juan de Dios González i José Guillén han pujat al podi en segona i tercera posició respectivament. En la categoria sub-23 Marc Cayuelo ha estat el vencedor i en la Màster sènior ha estat per a Miquel Escolà. Pel que fa a la general de muntanya, Arnau Solé s’ha endut el primer premi i en la categoria d’equips, el guanyador ha esta Controlpack. Solé i González han estat els lleidatans que han pujat al podi.

La recuperada volta lleidatana ha comptat amb la participació de 77 ciclistes d’arreu del territori català i d’esportistes. El recorregut ha estat de 131 quilòmetres i ha roda pet Balaguer, Camarassa i Àger, tornat a al capital, amb dos ports de muntanya, el de Fontllonga i els ports d’Àger. La calor i, en alguns trams, el vent, han estat alguns dels aspectes que han destacat els ciclistes, que han celebrat Lleida hagi recuperat aquesta competició.

Txema Alonso ha estat l’encarregat de lliurar els premis juntament amb el delegat de la Federació Catalana de Ciclisme a Lleida, Jordi Puche, i l’organitzador de la prova, Sergi Escobar, de l’Speed Republik Club Esportiu.

S’ha de recordar que la Volta Ciclista a Lleida va començar a pedalar el 1942 i que es va celebrar quasi ininterrompudament fins al 2008, quan es va organitzar l’última edició d’aquesta competició, celebrant en total 56 edicions. La voluntat dels organitzadors és que la prova es torni a fer per etapes, que sigui internacional i que també inclogui una Volta femenina.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.