La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

El tapís “Labors per la igualtat” es destina a accions socials

Data de publicació: 12/4/2014

La Guerrilla del Gilda, el Casal de la Dona i diverses entitats de dones de Lleida han donat “vida” al tapís que van teixir amb motiu del Dia de la Dona i l’han reconvertit en mantes i cobrellits que donaran a l’entitat La Dona Samaritana

El tapís “Labors per la igualtat”, que unes 500 dones de la Guerrilla del Gilda, del Casal de la Dona i de diverses entitats de dones de Lleida van teixir amb motiu del Dia de la Dona, es destinarà a accions socials. Les teixidores del tapís han donat “vida” aquesta gran peça de roba, de 22 mestres de llarg i 2,5 metres d’ample, reconvertint-lo en mantes i cobrellits.

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, Maria Rosa Ball, ha visitat aquest matí el taller que es farà a la Seu Vella fins a la tarda, en què les teixidores estan adaptant el tapís en fragments més petits, que donaran a l’entitat La Dona Samaritana, que gestiona una residència i que treballa amb dones en risc d’exclusió.

Aquesta acció s’ha fet amb la participació del Consorci del Turó de la Seu Vella. El seu director, Pep Tort, rebrà dos tapissos petits que passaran a ser bé cultural del Consorci.

El tapís “Labors per la igualtat” va onejar els dies 8 i 9 de març al campanar de la Seu Vella pel Dia Internacional de la Dona, per reclamar la igualtat i demanar la millora de les condicions de vida de les dones en tots els àmbits.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.