La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Cartell de luxe al Màsters Nacional de Tennis, que portarà a Lleida tennistes com Nico Almagro, Tommy Robredo, Feliciano López, Fernando Verdasco o Carla Suárez

Data de publicació: 10/12/2013

El Màster Nacional de Tennis es podrà gaudir des de cinc euros

Les entrades es podran adquirir a partir d’avui a través de Ticketmaster, Carrefour Viajes i Halcón Viajes

ESPORTS

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, el President de la Federació Espanyola de Tennis, José Luis Escañuela, el director del torneig, Albert Costa, el president de la Federació Catalana de Tennis, Ignasi Garcia, el regidor d’esports, Txema Alonso, i el regidor de Turisme de Lleida, Fèlix Larrosa, han estat els encarregats de presentar aquesta tarda els detalls del Màsters Nacional de Tennis que es celebrarà al Pavelló Barris Nord del 19 al 22 de desembre. El torneig presenta un cartell de luxe que portarà a Lleida tennistes de prestigi internacional com Nico Almagro, Tommy Robredo, Feliciano López, Fernando Verdasco, Marcel Granollers, Pablo Andújar i Albert Montañés en el quadre masculi i Carla Suárez, Maria Teresa Torró, Lourdes Domínguez, Sílvia Soler, Anabel Medina, Lara Arruabarrena i Estrella Cabeza en el quadre femení. A aquests participants s’afegirà el classificat de la primera fase del Campionat d’Espanya Absolut.

La Federació Espanyola de Tennis ha fixat uns preus molt econòmics per incentivar els aficionats, que aniran des dels 5 als 20 euros per a les entrades individuals i des de 45 euros els abonaments per a tots els dies de torneig. es entrades es podran adquirir, a partir d’avui, a través de Ticketmaster (www.ticketmaster.es), el telèfon 902 150025 i tres establiments comercials diferents:

Carrefour Viajes

C. Vallcalent, 1

Halcón Viajes

Avinguda Rovira Roure, 4

C. Almodi Vell, BL-1

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha agraït la Federació Espanyola de Tennis l’aposta per Lleida com a seu del torneig. Per la seva banda, el President de la Federació Espanyola de Tennis ha destacat la extraordinària implicació de la Paeria en aquest torneig i la gran aposta de Lleida per l’esport base i, també, l’esport en general. Segons Ignasi Garcia, president de la Federació Catalana de Tennis, Lleida ha estat escollida per les seves múltiples qualitats que han fet que la seva candidatura sigui la millor valorada davant altres ciutats espanyoles. Garcia ha destacat, principalment, la demostrada capacitat organitzativa de Lleida, el seu historial en acollir grans esdeveniments esportius, la seva tradició tennística, les instal·lacions, la seva ubicació geogràfica i l’aportació econòmica com a principals punts forts de la ciutat. En aquest sentit la Paeria aportarà, juntament amb la Diputació de Lleida, uns 45.000 euros per a la celebració d’aquest torneig a la ciutat.

Lleida consolida, amb aquesta competició, la seva capacitat d’acollir grans esdeveniments en el món de l’esport. La celebració de la final del Màster de Tennis a Lleida ha estat fruit del treball conjunt entre l'Ajuntament de Lleida i la delegació de Lleida de la Federació Catalana de Tennis. La ciutat ha acollit dues vegades la Copa Davis, dues Fed Cup i, a més a més, és escenari permanent de la Copa de la Reina-Campionat d’Europa Sots 18 de Seleccions Femenines. Cal destacar així mateix que compta amb una gran activitat, impulsada des de Federació Catalana de Tennis a Lleida, així com des dels quatre clubs que conviuen a la capital del Segrià realitzant una gran tasca a tots els nivells.

  


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.