La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Nova edició de Lleida Tardor màgica amb l’actuació de Juan Tamariz a la Llotja

Data de publicació: 5/11/2013Entre les novetats d’enguany, un taller de màgia per a joves 

CULTURA

La tinenta d’alcalde i regidora de Política Cultural, Montse Parra, ha acollit la presentació de la nova edició Lleida Tardor Màgica 2013, que enguany tindrà com a cap de cartell el mag Juan Tamariz, que actuarà al Teatre de La Llotja el proper 9 de novembre a les 21h.

Les actuacions de Lleida Tardor màgica, que organitza l’Associació de mags i il•lusionistes de Lleida, començaran aquest any el dia 9 de novembre amb un taller de màgia per a joves de 12 a 16 anys a la Llotja, les inscripcions es realitzaran a la regidoria de Joventut. Les activitats dedicades a la màgia continuaran el dia 10 de novembre a les 12h amb l’espectacle de màgia amb “Lo Pallasso Didi” a l’Espai 3- Teatre Julieta Agustí i el dissabte 16 de novembre amb dues representacions més, a les 12h l’espectacle Mag Reijav al mateix espai i de les 17.30h a les 20h hi haurà un espectacle de Màgia al llarg de l’ Eix Comercial.

La Tardor Màgica finalitzarà el dia 16 de novembre amb una Gran Gala de Màgia que protagonitzaran els mags de l’ Associació de Mags i Il•lusionistes de Lleida, a les 21h a l’Espai 3- Teatre Julieta Agustí.

La tinenta d’ alcalde Montse Parra ha agraït l’associació de mags i il•lusionistes de Lleida la seva empenta i ha remarcat que des de la seva creació “han aconseguit fer-se un lloc en la vida cultural de la ciutat, fet que ha estat especialment visible aquest Estiu amb les diferents actuacions programades a les Nits d’Estiu”. Actualment, constitueixen l’entitat 32 mags amateurs i professionals.

 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.