La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Lleida lidera amb un 3’86 per cent la disminució de l’atur interanual a Catalunya

Data de publicació: 5/11/2013

És la quarta província de l’Estat on més es redueix el nombre d'aturats el darrer anyVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


L’atur registrat a Lleida aquest octubre ha baixat en 1.215 persones respecte el mateix mes del 2012, el que suposa una reducció del 3’86 per cent. D’aquesta manera, la província ja acumula cinc mesos seguits de disminució anual de la desocupació i lidera la variació interanual de l’atur a Catalunya, territori on baixa de mitjana un 1’93 per cent. A les altres demarcacions catalanes, l’atur interanual també és menor: un 1’88 per cent a Barcelona, un 1’67 per cent a Girona i un 1’65 per cent a Tarragona.

Lleida és la quarta província on més disminueix el nombre de parats l’últim any, darrere de Balears, de Granada i d’Almeria. Al conjunt de l’Estat, l’atur interanual baixa un 0’46 per cent.

Segons les dades que ha anunciat avui el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, l’atur a Lleida ha augmentat aquest octubre respecte al mes anterior en 2.271 persones, un creixement que s’ha centrat en els sectors de l’agricultura (1.132) i dels serveis (1.177). La indústria incorpora 65 desocupats més. L’atur sols baixa en la construcció (106 persones).

Aquest octubre, a Lleida s’han formalitzat 10.980 contractes nous, un 11’97 per cent més que l’any passat. La variació interanual del nombre de contractes fets a Lleida també creix per sobre de la mitjana de l’Estat (on puja un 10’88) i de Catalunya (que ho fa un 7’01 per cent).

Lleida segueix la tònica de l’Estat i de Catalunya pel que fa a la tipologia dels contractes realitzats. En aquesta província, el 91’99 per cent són temporals i el 8’01, indefinits.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.