La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Presentació del Grup de Desenvolupadors Google de Lleida

Data de publicació: 20/9/2013

El GDG s'ha presentat oficialment a l'Escola Politècnica Superior de la UdL, al Campus de Cappont

PARC CIENTÍFIC

Més de 100 estudiants de la Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida i tècnics informàtics van assistir ahir dijous a la presentació del Grup de Desenvolupadors de Google de Lleida. L'acte també va comptar amb la presència de diferents caps de recerca i professors de la Universitat de Lleida així com tècnics de empreses del Parc Tecnològic i dels serveis d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida.

A l'acte de presentació va intervenir Andres Leonardo Martínez, Developer Program Manager de Google España, que, a part d'explicar les estratègies i els productes de Google, també va compartir amb els estudiants de l'EPS la seva experiència de com definir el perfil professional i enfocar la seva carrera dins el sector tecnològic.

Un GDG és un grup de desenvolupadors i creadors de continguts tècnics, impulsat i reconegut oficialment per Google, que s'interessen, treballen i desenvolupen aplicacions i productes basats en les tecnologies Google, com són Android, App Engine, Google Chrome, o APIs com Maps API, YouTube API y el Google Calendar API.

Aquests també fan difusió d'aquestes tecnologies, organitzant trobades, conferències, tallers i activitats adreçades a tècnics, estudiants i gent interessada en aquestes tecnologies.

El Google Developers Grup de Lleida. va estar present en la Campus Party Europe 2013 celebrada a Londres recentment, també té previst, el proper mes, desplaçar-se a la seu central de Google a Mountain View (califòrnia) becats per aquesta multinacional.

Més informació a: www.gdglleida.com


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.