La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La 1ª Cursa de la Dona arriba a Lleida amb l’objectiu de potenciar l’esport femení

Data de publicació: 9/5/2013

Una part de la inscripció anirà destinada a recolzar la investigació del càncer de mama i fomentar la seva detecció precoç

ESPORTS

El regidor d’Esports, Txema Alonso, i la regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, Ma. Rosa Ball, han presentat aquest matí la 1ª Cursa de la Dona, que acollirà la ciutat el proper 12 de maig. El recorregut serà de 5,6 km i la sortida i l’arribada es produirà al costat de la canalització del Riu Segre, davant de la Paeria, a les 9h. Aquest esdeveniment esportiu, a més de promocionar el concepte “esport-salut”, té un vessant solidari, ja que col·laborarà amb una donació a favor de la Beca Marta Santamaria per a l’estudi i la prevenció del càncer de mama.

Txema Alonso ha felicitat els organitzadors d’aquesta 1a Cursa de la Dona, una iniciativa que pretén “potenciar i promocionar l’esport femení entre els ciutadans de Lleida”. Per la seva banda, la regidora Ma. Rosa Ball ha mostrat la seva satisfacció al reunir 1.300 participants inscrits i ha encoratjat a continuar amb properes edicions i consolidar l’èxit obtingut. Ball ha afirmat també que aquesta xifra mostra la gran tradició que hi ha a la ciutat de sortir en grup a fer esport.

La Cursa de la Dona és un projecte engegat amb il·lusió i que permetrà gaudir d’una gran festa d’esport i salut. En aquest sentit, els organitzadors i coordinadors de la Cursa, Arcadi Climent, Estefania Climent i Ester Tort, han agraït el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida i de totes les empreses que han recolzat la iniciativa, així com la tasca que realitzaran els 40 voluntaris que durant la cursa vetllaran pel seu bon funcionament. D’altra banda, Carme Santamaria, membre de la Fundació Marta Santamaria i una de les impulsores de la Beca, ha agraït que una part de la recaptació d’aquesta cursa vagi destinada a la investigació i la detecció precoç del càncer de mama. A més, ha volgut recordar que “tant la beca Santamaria com la cursa són dos projectes amb ànima, que el proper diumenge uniran els seus esforços per tal de posar el seu granet de sorra en la lluita contra una malaltia que afecta a moltíssimes dones i a les seves famílies”.

Aquesta tipologia de curses es van iniciar a Espanya fa 7 ó 8 anys, concretament a Madrid, i, amb el pas dels anys, s’han anat consolidant amb l’objectiu principal de potenciar l’esport femení.

Més informació a www.cursadeladonalleida.com o a través de l’email: info@cursadeladonalleida.com


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.