La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Tres empreses lleidatanes, en la principal fira mundial de noves tecnologies

Data de publicació: 5/3/2013

El paer en cap destaca que tres de les nou companyies espanyoles participants a Cebit de Hannover són de Lleida

PARC CIENTÍFIC

El paer en cap, Àngel Ros, visita la Fira CEBIT de Hannover (Alemanya), la mostra de referència mundial dedicada a les noves tecnologies i a les solucions digitals. L’alcalde i sotspresident del Parc Científic i Tecnològic Argoalimentari ha donat suport a les empreses lleidatanes que hi són presents –Lleida.net, ICG Software i GFT- i ha destacat el pes de Lleida en la representació espanyola, amb tres de les nou firmes que hi tenen estand i dos doctorands de l'Escola Politècnica de la UdL.

Lleida.net, presenta un any més a Hannover els seus serveis com a operadora certificadora amb SMS a escala nacional i internacional i empresa de solucions de telefonia. Una altra firma present és ICG Software, que està especialitzada en la fabricació i la comercialització de tecnologia visual i tàctil per al sector de l’hostaleria. La multinacional alemanya GFT proveïdora de serveis i solucions de Tecnologies de la Informació també participa en la fira. La representació lleidatana es completa amb l’Escola Politècnica Superior de la UdL, a través de dos estudiants de doctorat del GRIHO (Grup de Recerca en Interacció Persona Ordinador i Integració de Dades) que estan a l’estand de GFT, amb qui col·labora aquest grup de recerca de la universitat

El paer en cap ha recorregut aquest matí els espais de les empreses lleidatanes i ha saludat els seus representants, Andreu Pi d’ICG Software, Marika Lulay de GFT i Sisco Sapena de Lleida.net. L’alcalde, a qui acompanya la tinenta d’alcalde Montse Mínguez, també ha departit amb els dos doctorands de la UdL en l'estand de GFT. 


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.