La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Sant Silvestre tanca l’any amb rècord de participació

Data de publicació: 31/12/2012

Abderraim El Jaafari i Berta Gasol guanyen la cursa atlètica que enguany ha estat més competitiva que mai, amb prop de 1.300 participants

ESPORTS

Els carrers de la ciutat s’han omplert en aquest últim dia de l’any de corredors que han participat en la cursa de Sant Silvestre. En aquesta 19a edició s’ha batut rècord de participació amb prop de 1.300 atletes que han corregut la que ha estat la cursa més competitiva. L’alcalde accidental, Rafael Peris, acompanyat de diversos regidors de la Paeria, ha assistit un any més a la sortida de la cursa atlètica i de la cursa popular, així com al posterior lliurament de premis. La plaça Cervantes acull tant la sortida com l’arribada de les dues curses.

Abderraim El Jaafari ha estat el primer en arribar a la línia de meta, en 30 minuts 16 segons. Li ha seguit Iván Espílez, guanyador de l’any passat i de la recent celebrada Pujada a la Seu, marcant un temps de 30’32”. En la categoria femenina absoluta, la guanyadora ha estat Berta Gasol, amb un temps de 37’32”. Pel que fa a la cursa popular, Marc Pujol i Tània Codina han estat els guanyadors, fent el recorregut en 10’36” i 12’15”, respectivament.

El lliurament de premis s’ha fet a la mateixa plaça Cervantes. Les autoritats locals, amb el president de l’AV de Jaume I, Jaume Millàs, i el director de la cursa, Fidel Navaroo, han procedit a penjar les medalles i a lliurar les copes als guanyadors.

Com és habitual, aquesta cita esportiva ha comptat amb dos recorreguts. El més llarg, de 10 quilòmetres, ha passat per Prat de la Riba, el pont de Príncep de Viana, camí de Granyena, la passarel•la dels Camps Elisis, canalització del riu, passarel·la Maristes, Pont dels Instituts, Jaume II, passarel·la del Liceu Escolar, Cavallers i Múrcia. El circuit popular, de 3 quilòmetres, s’ha reduït al Centre Històric de la ciutat i ha passat per Balmes, Rondes de Sant Martí i la Seu Vella, carres Companyia, Cavallers i Boters.

A l’arribada, s’ha lliurat als corredors una bossa amb obsequis dels col·laboradors de la cursa, i també s’han sortejat diversos regals entre els participants.

 


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.