La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Els veïns de Balàfia participen en la tria del projecte de reforma de la plaça de Balàfia

Data de publicació: 31/12/2012

El regidor Joan Gómez i el president de l’AV del barri, Toni Baró, han presentat les tres propostes de l’Ajuntament per remodelar la plaça i els veïns han escollit el projecte que més els ha agradat

Els veïns del barri de Balàfia participen en la tria del projecte de reforma de la plaça de Balàfia. El regidor de barri, Joan Gómez, i el president de l’Associació de Veïns, Toni Baró, han presentat aquest matí els tres projectes que proposa l’Ajuntament de Lleida per remodelar aquesta plaça i després els veïns han pogut escollir i votar quin és el que més els ha agradat. L’AV traslladarà a la Paeria el resultat de quina ha estat la proposta més votada perquè la tingui en compte a l’hora de decidir quin és el projecte més adient.

L’acció veïnal s’ha fet aquest matí a la mateixa plaça de Balàfia. A l’hora de decidir-se, els veïns han tingut en compte els espais destinats a la gent gran, les zones infantils i la zona verda.

La tinenta d’alcalde i regidora d’Urbanisme, Marta Camps, ja va presentar les diferents propostes en l’últim consell territorial del barri, a les entitats que en formen part.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.