La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Els infants de Magraners gaudeixen del Parc de Nadal del barri

Data de publicació: 30/12/2012

L’associació L’Hangar ha organitzat el 4t parc infantil, amb diferents activitats com tallers de maquillatge, inflables o curses de motos, entre altres

EDUCACIÓ I INFÀNCIA

Els infants de Magraners han gaudit aquest cap de setmana del Parc de Nadal del barri. L’Associació de L’Hangar ha organitzat el 4t parc infantil pel qual hauran passat més de tres-cents nens en aquests dos dies. En aquest espai dedicat als nens s’hi han programat diverses activitats com tallers de maquillatge i de manualitats, curses de motos, inflables i altres jocs clàssics. 15 monitors s’han encarregat de dirigir els tallers que han fet passar una bona estona als nens i les nenes del barri.

El regidor Fèlix Larrosa, que és el regidor d’aquest barri de la ciutat, ha visitat aquesta tarda els menuts i ha desitjat un bon any a les famílies que han passat la tarda al parc.

S’ha de recordar que L’Hangar és l’encarregada també de fer el Pessebre Vivent de Lleida, que en la seva la 48a edició ha estat visitat per prop de 5.000 persones. Enguany, s’ha representat tres dies i ha inclòs, com a novetats, un quart número musical i la possibilitat que el visitant es convertís en figurant i participés en alguna de les escenes d’aquest pessebre, que es caracteritza per ser ecològic.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.