La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La parròquia de la Sagrada Família de Cappont inicia els actes del seu 50è aniversari

Data de publicació: 30/12/2012

La regidora Dolors Arderiu assisteix a la missa d’aquest diumenge per celebrar els 50 anys de l’església

CULTURA

La parròquia de la Sagrada Família del barri del Cappont ha iniciat aquest diumenge els actes per celebrar el 50è aniversari de la seva fundació. La regidora Dolors Arderiu ha assistit a l’eucaristia per commemorar aquest aniversari, que ha estat oficiada pel bisbe de Lleida, Joan Piris. La celebració coincideix també amb la jornada de la Sagrada Família, que sempre té lloc el primer diumenge després de Nadal, així com també amb els 10 anys de la creació dels escoltes del barri Lo Manaix. L’eucaristia d’aquest diumenge ha estat el primer dels actes que es faran els pròxims mesos per recordar aquesta efemèride.

A Balàfia també ha tingut lloc avui una celebració especial. El regidor Joan Gómez ha assistit a l’homenatge que s’ha fet al mossèn Solà Bohigas, a l’església Sant Antoni Maria Claret, amb motiu dels 50 anys de la seva ordenació presbiteral.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.