La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Concentració per a un ensenyament públic de qualitat

Data de publicació: 28/12/2012

Convocada per l'Assemblea Groga

EDUCACIÓ I INFÀNCIA

El regidor d’Educació Jesús Castillo ha assistit aquesta tarda a la concentració convocada per l’Assemblea Groga per reclamar un ensenyament públic de qualitat. Entre d’altres punts, es demana la retirada de la Llei de Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE), amb motiu de la qual, el ple de la Paeria ha aprovat una moció en defensa del català i del model d’escola catalana. La concentració s’ha dut a terme a la plaça de la Paeria.

 


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.