La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Paeria millora el carrer Arquitecte Porqueres de Vilamontcada

Data de publicació: 28/12/2012

S’arrangen les voreres, s’instal·la una nova xarxa de reg, un nou drenatge i es planten nous arbres

L’Ajuntament de Lleida està duent a terme les obres de millora del carrer Arquitecte Porqueres de Vilamontcada, després de finalitzar la reurbanització del carrer Arquitecte Bergós. Es tracta de dues actuacions incloses dins del Pla de Manteniment de la Via Pública, amb el qual la Paeria destina 636.000 euros anuals a la conservació dels carrers de la ciutat.

Les obres consisteixen en la reparació de les voreres i la plantació de nou arbrat. Les feines de demolicions de les dues voreres d’aglomerat asfàltic ja han començat i, posteriorment, s’instal·larà una nova xarxa de reg i un nou drenatge. En aquest sentit, es reposaran les voreres, que tenen un ample de 2,5 metres, amb un paviment de formigó de color vermell. La longitud d’una de les voreres és de 152 metres lineals i l’altra vorera fa 209 metres lineals. L’actuació inclou la millora de la rampa d’accés al carrer.

Cal destacar que aquest és el segon carrer que l’Ajuntament arranja al barri de Vilamontcada en aquests darrers mesos. Així, s’ha millorat el carrer Arquitecte Bergós amb la reposició de les voreres també amb formigó de color vermell, la plantación de nous arbres, la instal·lació d’una nova xarxa de reg i un nou drenatge. Així mateix, s’han adequat les rampes d’accés al carrer Arquitecte Bergós i Arquitecte Florensa.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.