La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Infants i gent gran participen conjuntament en activitats intergeneracionals sobre voluntariat

Data de publicació: 28/12/2012

La iniciativa s’emmarca dins el projecte “Activitats Intergeneracionals”, promoguda per la Fundació La Caixa en conveni amb l’Ajuntament de Lleida

EDUCACIÓ I INFÀNCIA

Uns 10 nens i nenes d’entre 6 a 12 anys de la Ludoteca de Cappont participaran durant el mes de gener al taller “El voluntariat i l’acompanyament i el suport emocional” que tindrà lloc a la Llar de Jubilats de Santa Cecília. L’activitat pretén treballar, de forma lúdica i pedagògica, els valors que representa la figura del voluntari, com són la solidaritat, la cooperació, l’altruisme, la gratuïtat i el compromís, entre altres. Els voluntaris de la Llar Santa Cecília seran els encarregats de conduir les activitats que consistiran, principalment, en la visualització de vídeos, jocs virtuals i presencials.

A més a més de donar a conèixer la tasca social que desenvolupen els voluntaris, es pretén conscienciar els nens i nenes sobre el paper que ells mateixos poden desenvolupar per viure en un entorn solidari. La temàtica relacionada amb solidaritat i voluntariat es treballa des de quatre temàtiques: el voluntariat i l’acollida als nouvinguts, el voluntariat i l’ecologisme, el voluntariat i l’acompanyament i el suport emocional i el voluntariat i la preservació dels costums i de les tradicions.

La iniciativa, que s’emmarca dins el projecte “Activitats intergeneracionals”, està promoguda per la Fundació La Caixa en conveni amb l’Ajuntament de Lleida i es realitza des de l’any 2007.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.