La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Parròquia del Carme celebra els Pastorets

Data de publicació: 27/12/2012

La tradicional actuació teatral compta amb l’assistència de la tinenta d’alcalde Montse MínguezVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


La parròquia del Carme de Lleida acull, un any més, la tradicional obra nadalenca dels Pastorets. L’actuació, que comptarà amb la presència de la tinenta d’alcalde Montse Mínguez, està protagonitzada per la coneguda parella Borrego i Carquinyoli, de Lluís Millà, i presentada per l’Agrupació Teatral Toar amb la col·laboració del Grup Sardanista Montserrat.

Demà dia 28 de desembre a les 18 hores, la representació dels Pastorets es traslladarà a l’Auditori Enric Granados de Lleida.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.