La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Tallers educatius per a 3.500 infants a les ludoteques municipals

Data de publicació: 27/12/2012

Les activitats s’adrecen als alumnes d’Infantil i de Primària

EDUCACIÓ I INFÀNCIA

Prop de 3.500 alumnes participaran aquest curs en els vuit tallers educatius organitzats per les cinc Ludoteques Municipals i dirigits a nens i nenes dels cursos d’Infantil i de Primària. El projecte forma part del programa municipal “Educació a l’Abast”, que engloba totes les activitats de suport al currículum escolar organitzades per les regidories de l’Ajuntament i per entitats formatives. Els alumnes que hi prendran part seran de diferents centres educatius públics i concertats de Lleida.

Els tallers programats són: construcció de jocs reciclats, jocs cooperatius, jocs d’estratègia, jocs de memòria i jocs agudesa visual, hi havia una vegada una ludoteca, psicomotricitat relacional, jocs d’altres cultures i jocs de rotllana. Alguns tallers es realitzen a les ludoteques municipals i altres a les escoles inscrites.

En aquests tallers s’ensenya els nens de P5 i de 1r de primària diferents jocs no competitius que ajuden a desenvolupar l’agudesa visual i la memòria dels alumnes, desenvolupament valors i actituds com la solidaritat, el respecte pels altres i la col·laboració, alhora que es fomenten les relacions interpersonals i ajuden a solucionar conflictes d’una forma pacífica.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.