La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Paeria finalitza la millora de dos carrers de Llívia

Data de publicació: 27/12/2012

En el marc de la campanya de manteniment de la via pública, s’han aglomerat els carrers Antoni Vilaplana i Grallera i s’ha pintat tota la senyalització horitzontal

L’Ajuntament de Lleida ha finalitzat la millora dels carrers Antoni Vilaplana i Grallera de Llívia. Aquesta actuació s’emmarca en la campanya de manteniment de la via pública, amb la qual s’han reparat les calçades amb aglomerat als dos carrers i s’ha pintat tota la senyalització horitzontal.

Cal destacar que, a més de la millora d’aquests dos carrers, en els últims mesos s’ha repintat tota la senyalització horitzontal del barri i s’ha pintat un nou pas de vianants i s’han col·locat bandes rugoses al carrer Gran i al carrer Grealó. També, darrerament s’han fet arranjaments a les voreres dels carrers Gran, Antoni Vilaplana i Coma de Santa Fe i Dipòsits.

En aquest sentit, la Paeria ha inclòs en les inversions per a l’any vinent l’arranjament del carrer Mostain de Llívia.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.