La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

L'alcalde de Lleida saluda el nou Govern i espera que aposti per la recuperació econòmica

Data de publicació: 27/12/2012

Àngel Ros assenyala que cal considerar els pobles i les ciutats com a base del desenvolupament de Catalunya

ALCALDIA

El paer en cap, Àngel Ros, ha felicitat els nous consellers de la Generalitat de Catalunya i els ha desitjat èxit. L'alcalde espera que el Govern prioritzi la recuperació econòmica del país, la creació d'ocupació i l'atenció social i, així mateix, que consideri els pobles i les ciutats com a base per al desenvolupament de Catalunya. Ros també confia en que la sensibilitat, les competències i el finançament dels ajuntaments siguin prioritaris per a l'Executiu, com a puntal de la recuperació econòmica i de la creació d'ocupació.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.