La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

El Club Banyetes dóna la benvinguda al 2013 amb una gran festa

Data de publicació: 30/12/2012

L’alcalde de Lleida participa en la gala, en què els infants de la ciutat expressen els seus desitjos. El desig de l’alcalde és que tothom tingui casa on viure

CLUB BANYETES

El Club Banyetes donarà la benvinguda al 2013 amb una gran festa. Un any més, el club ha organitzat la gala de cap d’any amb els seus socis, que ha comptat amb la participació de l’alcalde de Lleida, Àngel Ros. En aquest programa especial es recullen els desitjos que els infants manifesten per al nou any. El paer en cap també expressarà el seu desig, que és que tothom tingui casa on viure.

La gala comptarà amb l’actuació dels grups musicals del club, els Eskatas i els Eskatakids. Els socis també participaran en la secció “A mi m’agrada”, així com en els concursos i els jocs que s’han preparat per a l’ocasió. Els presentadors habituals del club, el Jordi, la maria i la Romina, conduiran el programa, amb la col·laboració especial de Joel Piqué.

La gala, enregistrada a CaixaFòrum, s’emetrà el dia 31 de desembre per Lleida TV, a les 22.30. El programa es podrà tornar a veure el dimarts, dia 1 de gener, a les 16 h.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.