La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Missa de Resurrecció a la Catedral per tancar la Setmana Santa a Lleida

Data de publicació: 8/4/2012

Montse Parra assisteix a l’eucaristia, oficiada pel bisbe Joan Piris

FESTES

La Missa de Resurrecció, celebrada aquest migdia a la Catedral Nova, ha tancat la Setmana Santa a Lleida. La tinenta d’alcalde Montse Parra ha assistit a l’eucaristia, que ha estat oficiada pel bisbe Joan Piris. La Pasqua és la festa central del cristianisme, que commemora la resurrecció de Jesús al tercer dia de ser crucificat. També marca la fi de la Quaresma.

Ahir a la nit, també a la Catedral, es va fer la solemne Vetlla Pasqual. És la nit de dissabte sant a diumenge de Glòria en què se celebra la resurrecció de Jesús, amb l’encesa del Ciri Pasqual, símbol de Crist ressuscitat. En aquesta celebració també es fan les lectures de la Paraula de Déu, el cant exultant o l’aigua del Baptisme, entre altres.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.