La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Seu Vella dóna nom a un cava

Data de publicació: 15/12/2011

Fruit de l’acord de patrocini entre Actel i el Consorci del Turó de la Seu Vella

CULTURA

La cooperativa frutícola Actel etiquetarà el cava de la marca MS 1907 amb imatges d’escultures de la Seu Vella i el cava brut imperial de la marca MS 1097 serà publicitat com a cava de la Seu Vella. Aquesta és la primera de les accions de l’acord de patrocini a què han arribat Actel i el Consorci del Turó de la Seu Vella. El 5% del cost d’aquest article en tota la seva producció es destinarà al Consorci del Turó.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de Ramon Brualla, president del Grup Actel i de Pep Tort, director del Consorci del Turó de la Seu Vella ha presidit la presentació d’aquesta col•laboració. També hn assistit a la presentació la tinenta d'alcalde Sara Mestres, el cap de l'oposició Joan Ramon Zaballos i la portaveu del PP, Imma Manso.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.