La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

El Parc Científic i Tecnològic de Gardeny i l’Associació Shalom signen un conveni de col·laboració

Data de publicació: 15/12/2011

El Parc i diversos grups de recerca de la UDL desenvoluparan noves aplicacions tecnològiques per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitats

PARC CIENTÍFIC

El President del Consorci del Parc Científic, Roberto Fernández, acompanyat del tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Lleida, Rafael Peris, i del President de Shalom, Josep M. Solans, ha presidit la signatura d’un conveni de col·laboració entre el Parc Científic i Shalom.

El conveni estableix un compromís d’intercanvi d’activitats i projectes comuns entre el Parc i Shalom. Per una banda, el Parc posarà a l’abast de Shalom noves línies de suport a les persones amb discapacitats mitjançant el desenvolupament i la recerca de projectes al servei de la societat. Per altra, Shalom aportarà experiència en el camp del tracte a les persones discapacitades, que orientarà les millores tecnològiques per afavorir la integració social i laboral.

Rafael Peris ha  destacat que aquest conveni és un reconeixement a la gran tasca que realitza Shalom. Per la seva banda, Roberto Fernández ha incidit en el fet que la responsabilitat social corporativa del Parc Científic passa pel desenvolupament del capital social de la seva gent.

Els grups de recerca de la Universitat de Lleida integrats en el Parc participaran en els projectes aportant la tecnologia sobre usabilitat, robòtica, mecànica, intel•ligència artificial i altres disciplines. Les empreses del Parc col•laboraran en el marc del conveni amb els mitjans disponibles per ajudar a assolir el compromis social del Parc com a eina d’igualtat de oportunitat per a totes les persones.

 


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.