La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Milers de lleidatans surten al carrer per participar en la Batalla de Flors

Data de publicació: 11/5/2011

Unes 750 persones i 31 carrosses formen part del seguici, que ha fet tres tombs a la Rambla de Ferran repartint 4 tones de confeti

FESTES

Milers de lleidatans han sortit al carrer aquesta tarda per participar i gaudir de la tradicional Batalla de Flors. Enguany, el seguici de la festa l’han format 31 carrosses d’entitats culturals, veïnals, etc., i unes 750 persones que han desfilat per la rambla de Ferran, donant-hi els habituals tres tombs. Els Gegants, els capgrossos, els cavallets i el Marraco són alguns elements que s'han pogut veure durant el recorregut. Tampoc no hi han faltat la carrossa de les Pubilles, la del Banyetes i la del confeti, que n’ha repartit 4 tones perquè el públic es divertís durant la cercavila.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit la Batalla, amb la Corporació Municipal al complet. Ros ha remarcat l'alt nivell de participació que registra aquesta activitat, que cada any acaba sent multitudinària.

Els grups de Música Ilerband, La Banda del Surdo, De Músics, la Banda Retocada, Plou i fa sol i La Cremallera han ambientat la festa. Les entitats que hi ha participat, algunes amb més d’una carrossa, són la Casa de Andalucía de Lleida, el Col·lectiu Cultural Cappont, Fantasia Ramadera, ACR Els Trons de la Sila, el Centro Extremeño, el Centro Castilla-León, l’Associació Cultural Colla La Puput, la Casa de Aragón, els Castellers de Lleida, el CP c/ Ludovicus Pius 9, l’AMPA CEIP “La Creu del Batlle”, l’AV Pla de Gualda, el Patronat del Corpus, el Grup Cultural Garrigues, l’AV Partida de Vallcalent, l’ACR Bombers de Lleida, l’AV Montcada, l’AV Bordeta, l’AV de Butsènit, el CP c/ Les Roses, 45, l’AV Camí Mariola, l’Associació Cultural Campi qui pugui, l’Associació passarel·la cultura i moda Cappont, l’AMPA Escola Riu Segre, el Camí de la Mariola, la Germandat Pau Pi i l’AV Escoles Partida Torres de Sanui.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.