La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

S’obre als vianants i al trànsit el tercer tram de Vila Antònia, entre els carrers Ramon Castejón i Maria Sauret

Data de publicació: 2/5/2011

Mentrestant continuen les obres de reurbanització de l’última part del carrer, que passa a tenir la calçada i la vorera a la mateixa alçada, fins a l’avinguda del Segre, on es crearà una nova plaça amb arbres i mobiliari urbà 

L’Ajuntament de Lleida ha obert al trànsit de vehicles i als vianants el tercer tram del carrer Vila Antònia, en concret el comprès entre els carrers Ramon Castejón i Maria Sauret, un cop han finalitzat les obres d’urbanització. Tot i així, a hores d’ara, l’actuació continua en el tram comprès entre els carrers Maria Sauret fins l’avinguda del Segre. La reurbanització total del carrer Vila Antònia, que tindrà les mateixes característiques que el carrer Comerç, preveu que sigui de plataforma única, és a dir, la vorera i la calçada al mateix nivell, separats per pilones.

Aquesta actuació comprèn un àmbit de 2.570 m2 de superfície i 230 metres lineals i preveu renovar la xarxa de sanejament, aigua potable i telecomunicacions. Així mateix, es renovarà tot l’enllumenat, es col•locarà nou mobiliari urbà i es mantenen una quinzena de places d’aparcament, així com una zona de càrrega i descàrrega al tram comprès entre la Rambla Ferran i el carrer Comerç.

En el tram final del carrer Vila Antònia, en el creuament del carrer del Riu i el passatge Miquel Fargas fins a l’avinguda del Segre, que és on s’eixampla, es preveu crear un nou espai públic que incorporarà mobiliari urbà, es plantaran 4 nous arbres i jardineres.

La millora de tot el carrer Vila Antònia forma part del Pla de Barris Portal de la Magdalena-Noguerola i té un pressupost de 337.402,82 €. En aquest sentit, cal destacar que la Paeria continuarà apostant per la millora de carrers de la zona perquè siguin accessibles i, alhora, prioritaris per als vianants.

 


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.